Mihai Stoica FCSB Romania U19 Nationala

Doi jucători de la FCSB l-au impresionat pe Mihai Stoica: „Nimeni nu le poate reproșa nimic!” 

FCSB este una dintre puținele echipe din Liga 1 care promovează tinerii fotbaliști talentați și de perspectivă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 07:57
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 08:00

Naționala României U19 a jucat la Campionatul European din Slovacia, însă a ratat șansa de a disputa barajul pentru calificare la Mondialul U20, după înfrângerea cu Slovacia U19, 0-1. „Tricolorii mici” au pierdut toate trei meciurile jucate, însă Mihai Stoica a remarcat doi jucători, de care s-a arătat încântat.

Mihai Stoica a rămas impresionat de prestațiile lui Pandele și Ciuciulete 

Managerul general al vicecampioanei României a analizat parcursul României U19 la Campionatul European și a dorit să îi evidențieze pe două dintre produsele academiei FCSB. Andrei Pandele (18 ani) și Aurelian Ciuciulete (19 ani) sunt jucătorii pe care Mihai Stoica i-a remarcat din naționala de tineret a României. 

Despre cei doi, oficialul FCSB a declarat că „nu li se poate reproșa nimic” pentru jocul făcut, lor și portarului de la FCU Craiova, Robert Popa. 

„Eu sunt mulțumit pentru doi jucători de-ai noștri, Pandele și Ciuculete, mai ales Pandele. Pentru mine au fost, alături de Popa, jucătorii care au dat randament și nimeni nu le poate reproșa nimic. În rest, ce a fost, jucătorii de atac...efectiv un haos total. Fiecare a făcut ce a vrut, fiecare a jucat pentru el și de aia am ieșit lamentabil împotriva unui adversar..”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Cei doi jucători menționați de Mihai Stoica au fost împrumutați de FCSB în vara anului trecut. Pandele a evoluat pentru Metaloglobus, în timp ce Ciuciulete a fost împrumutat la Unirea Constanța. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!