VIDEO EXCLUSIV Dennis Man, revenire spectaculoasă la națională! Gol și assist în primele 23 de minute din meciul Israel - România

Dennis Man Israel - Romania Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 21:56
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 22:21

Indisponibil pentru meciul cu Grecia, Dennis Man a revenit în formă pentru reprezentativa României, în partida cu Israel.

În minutul 23, România conducea cu 2-0 în deplasare cu Israel datorită golurilor reușite de Cicâldău și Man.

Mijlocașul de la Parma a fost cel care i-a oferit assist colegului său de națională în minutul 10, iar 13 minute mai târziu a primit o pasă excelentă din partea lui Chiricheș și l-a învins pe Marciano. Devenit titular la echipa din Serie B, Dennis Man a dat randament din ce în ce mai bun.

Dennis Man, titular și căpitan la Parma

Reprofilat de Iachini, Man este jucătorul responsabil de banda stângă a Parmei, atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă, și face o treabă bună în noul său rol. 

"Man a meritat să fie căpitan pentru felul în care a muncit în această săptămână, pentru evoluțiile sale în creștere. Crede cu tărie în muncă, atât pe faza defensivă, cât și în atac. Dă dovadă de personalitate și crede în asta. A arătat și atașament față de echipă, este implicat și este normal să fie răsplătit", a declarat tehnicianul celor de la Parma. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!