Dennis Man Parma Stranieri

Cum a ajuns Dennis Man căpitan la Parma. Tehnicianul italienilor a explicat tot: "Este normal să fie răsplătit"

Dennis Man a fost integralist la Parma în victoria de pe terenul celor de la Vicenza, scor 1-0, în runda cu numărul 30 din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 08:36

Internaționalul român a fost în premieră căpitanul echipei, iar tehnicianul Beppe Iachini a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie importantă.

"Man a meritat să fie căpitan pentru felul în care a muncit în această săptămână, pentru evoluțiile sale în creștere. Crede cu tărie în muncă, atât pe faza defensivă, cât și în atac. Dă dovadă de personalitate și crede în asta. A arătat și atașament față de echipă, este implicat și este normal să fie răsplătit", a declarat tehnicianul celor de la Parma. 

Ce note a primit Man 

Cu banderola pe braț, Dennis Man a avut o evoluție apreciată în victoria Parmei, obținută după un gol marcat de Tutino, în minutul 32. Românul a fost notat cu 6 de Parma Today: "Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent".

Tuttomercatoweb i-a acordat nota 6,5 lui Dennis Man, a doua cea mai mare din echipă: "A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Treptat începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire".

În urma acestei victorii, Parma ocupă locul 12, cu 38 de puncte în 30 de etape. Echipa lui Man are șanse mici pentru un loc în play-off-ul de promovare, distanța față de poziția 8 fiind acum de opt lungimi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies