Echipa Nationala edi iordanescu radu dragusin Salernitana Nationala

Edi Iordănescu pregătește viitorul! Selecționerul s-a hotărât asupra primului jucător pe care-l va debuta la echipa națională 

În luna martie, Edi Iordănescu va susține primele meciuri din calitate de selecționer al României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 10:21
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 10:30

În vara lui 2021, Radu Drăgușin (20 ani) a fost împrumutat la Sampdoria. Cu 15 meciuri bifate în 6 luni, fundașul central avea să-și schimbe destinația în această iarnă. Acesta a semnat un conctract valabil până la finalul sezonului cu nou-promovata Salernitana. 

Până acum, românul a fost integralist în primele 3 partide, iar în duelul cu AC Milan, 2-2, acesta a fost declarat „Omul meciului” de către jurnaliștii italieni. Iar potrivit Fanatik, Edi Iordănescu vrea să-l răsplătească pentru evoluțiile solide din acest sezon și să-l convoace în premieră la prima reprezentativă, în amicalele cu Grecia și Islarael, de pe 25 și 29 martie.

Iordănescu: „Drăgușin este un jucător foarte promițător”

Întrebat dacă Radu Drăgușin este o opțiune pentru centrul defensivei, Edi Iordănescu a vorbit la superlativ despre jucătorul legitimat la Juventus. 

„El are avantajul că deja, fiind în circuitul echipei U21, poate, în eventualitatea în care va continua să joace și să se impună la club, să facă trecerea mai rapid. E un jucător foarte promițător”, a declarat selecționerul României. 

Iordănescu pleacă în Italia pentru a discuta cu șapte fotbaliști români

Unul dintre ei este, bineînțeles, căpitanul Vlad Chiricheș, care va purta banderola și în mandatul lui Iordănescu. Răzvan Marin, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Marius Marin, Ionuț Radu și George Pușcaș sunt ceilalți fotbaliști pe care noul selecționer îi va convoca la o discuție.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!