Dan Petrescu nu e de acord cu numirea lui Daum: "Avem romani buni! Sau poate Zenga era o altfel de varianta". Ce spune despre preliminariile pentru Mondial

Cea de-a doua semifinala a Campionatului European, Germania - Franta, e joi, de la 22:00, la ProTV

Intram si noi in hora. Dupa unguri si greci, vom avea si noi selectioner german. Neamtul Daum trebuie sa ne califice la mondialul de peste 2 ani. "Sa nu mai asteptam vreo 20 de ani" - spune Dan Petrescu. Fotbalistii nationalei se pun cu burta pe carte. Vor invata germana.

Daca neamtul Daum ii va chema la nationala pe Marica si Maxim, acestia vor face lectii de germana in vestiar cu Rat, Chiriches si Keseru.

"Dintre limbile des folosite in Europa, cu germana chiar nu ma descurc, dar pot invata, de ce nu?!", spune Keseru.

Dan Petrescu nu este de acord cu numirea unui strain.

"Am declarat ca nu sunt de acord. Din ce auzisem, in carti era Walter Zenga. Atunci era altceva.

Eu cred ca ar fi meritat Zenga, dar avem si romani foarte buni care sunt liberi: Boloni, Rednic, Hagi.

Eu nu stiu daca am fost o varianta, trebuie sa-i intrebati pe cei de la Federatie. Nu m-a sunat nimeni niciodata", spune Petrescu.

Primul neamt sosit pe banca nationalei trebuie sa duca Romania dupa 20 de ani la Mondiale. In 1998, la ultimul Mondial al Romaniei, Petrescu si Popescu au facut un pariu: 20 de ani vom astepta o noua calificare.

"Asa s-a intamplat, exact 20 de ani si nu ne-am calificat. E posibil sa se prelungeasca acesti 20 de ani, pentru ca plecam cu sansa a 3-a", mai spune Dan Petrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință de Guvern. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies