"Daca nici el nu merita numarul 10, atunci cine?" Hagi si-a gasit URMASUL la nationala! "Magicienii" cu care ar incepe primul 11

"Daca nici el nu merita numarul 10, atunci cine?" Hagi si-a gasit URMASUL la nationala! "Magicienii" cu care ar incepe primul 11

Hagi stie cine ar trebui sa joace cu numarul 10 pe spate cu Ungaria. Culmea e ca tocmai acel jucator nu vrea sa poarte numarul.

Sanmartean este numarul 10 la nationala Romaniei - crede Hagi, care spune ca nu ar incepe niciodata echipa de start fara "Zidane" al Stelei, dar si fara Budescu de la Astra.

"Eu daca aa avea banii si echipa pe care o vreau, as juca si cu Budescu si cu Sanmartean impreuna. Sunt doi jucatori care fac diferenta, iar cand ii ai in teren lucrurile sunt mai simple pe faza de atac. Ai un lucru neprevazut pe care ei il pot face. Din pacate au disparut astfel de jucatori care fac diferenta."

"Sanmartean e numarul zece. Ca nu vrea el sa poarte zece... Daca nici el nu merita cine? Chiar daca e la varsta la care e, trebuie sa-l poarte. E o greseala de a lui. A facut greseli si in tinerete, acum mai face una, sa zica ca nu poate purta numarul zece. Pai el trebuie sa poarte doar zece pe spate. Altul nu poti sa ai, tu esti decar."

"Cand nu avem in echipa jucatori din acestia, e greu sa ai fotbal frumos, e greu sa multumesti spectatorii. E pacat. Eu asa sunt... Toata echipa trebuie sa perceapa ca in fata e un om care stie ce sa faca cu mingea", a spus Hagi la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies