"Daca eram selectioner ma gandeam serios daca il mai chem un an la nationala!" Momentul de REVOLTA care il poate costa scump pe un jucator de la FCSB

Florin Tanase s-a declarat extrem de nemultumit de faptul ca nu a fost inclus de Cosmin Contra in lotul pentru meciurile cu Suedia si Insulele Feroe.

Ioan Andone, managerul celor de la Voluntari, a fost surprins de afirmatiile facute de jucatorul de la FCSB si a precizat ca daca ar fi fost in locul lui Contra nu l-ar mai fi chemat un an la nationala pe Tanase.

"Are si Dinamo un jucator din play-out. Eu, daca eram selectioner, ma gandeam daca il mai chem vreun an la nationala. El, ca jucator, sa isi vada de jocul lui. Sa vorbeasca antrenorul de la FCSB, antrenorul echipei nationale, el ca jucator sa respecte selectia. Contra raspunde de rezultate, nu raspunde Tanase. Pe mine ma mira pentru ca Tanase pare un baiat citit, un baiat care stie sa vorbeasca. Nu stiu cine i-a pus vorbele alea in gura. Ca merita sau nu merita, Contra stie", a declarat Ioan Andone la finalul partidei cu Botosani.

"Meritam sa fiu printre jucatorii convocati, normal. Sunt mai multi jucatori de la alte echipe, care fac meciuri asa si asa si tot sunt chemati in permanenta. E un val antistelism la nationala. Nu trebuie sa va zic eu, consider ca meritam sa fim mai multi", a fost declaratia de revolta a lui Tanase.

Suedia - Romania se va juca sambata, 23 martie, la ora 19:00. Meciul cu Insulele Feroe va fi martea viitoare, ora 21:45! Ambele partide ale nationalei vor fi transmise LIVE PE PROTV!

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies