Cristi Borcea Dan Petrescu Echipa Nationala Nationala Cristi Borcea

Cristi Borcea, propunere surprinzătoare pentru națională cu o zi înainte ca Petrescu să fie numit pe banca României

Cristi Borcea (51 de ani) nu consideră că Dan Petrescu este persoana potrivită pentru a prelua naționala în momentul de față și face o altă propunere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 18:42
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 18:50

CFR Cluj a disputat ultimul meci din acest an, iar oficialii FRF așteaptă acum un răspuns de la Dan Petrescu, cu privire la propunerea de a prelua naționala.

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, este de părere că cel mai în măsură să preia banca naționalei în momentul de față este Victor Pițurcă, deoarece este și ultimul selecționer care a reușit să ne califice la un turneu final.

„Nu știu ce răspuns va da (nr. Dan Petrescu), dar Victor Pițurcă este cea mai bună soluție, pentru că a demonstrat că ne-a calificat. Ultimele 4 calificări se datorează lui Victor Pițurcă. 

Trebuie să recunoaștem, indiferent de ce suporteri suntem, meritul celui care ne-a calificat de atâtea ori (face referire la faptul că el este dinamovist, în timp ce Pițurcă este stelist)”, a declarat Cristi Borcea pentru ProSport.

Dan Petrescu va fi numit pe banca naționalei de ziua sa

Postul de selecționer a rămas liber din momentul în care Mirel Rădoi a luat decizia de a părăsi naționala, după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar.

Până acum, FRF a mai purtat discuții cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu, însă ambii au ales să continue proiectele în care sunt angrenați deja.

Dan Petrescu este așteptat să dea un răspuns până pe data de 20 decembrie. Dacă acesta este unul pozitiv, atunci noul selecționer va fi numit pe banca naționalei chiar de ziua lui, pe 22 decembrie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!