Adrian Mutu campionatul european Romania U21 Nationala

"Credeti ca mie nu mi-e frica?!" SECRETUL din spatele calificarii nationalei U21 la Euro! Mesajul cu care Mutu i-a ambitionat pe jucatori

Echipa nationala de tineret a Romaniei s-a calificat pentru a doua oara consecutiv la Campionatul European. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 18:00
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 18:03

Selectionerul Adrian Mutu a vorbit despre modul in care a reusit sa-i motiveze pe jucatorii sai, ambitionandu-i sa dea totul in meciul decisiv cu Danemarca. 

"Jucatorii nationalei de tineret sunt la momentul acela cand din baieti devin barbati. La meciul cu Danemarca i-am intrebat: 'Va e frica?' Ei au raspuns: 'Nu, Mister.' Am mai stat un minut si i-am intrebat: 'Aveti emotii?' Au spus da. Si le-am zis: 'Asta tot frica e!'

Si le-am spus ca si mie mi-e frica: Credeti ca mie nu mi-e? Dar diferenta dintre mine si voi este ca eu nu fug de ea, ma duc spre ea, ca la meci sa fiu linistit. Le-am spus sa nu fuga de presiune, sa fuga spre ea, sa o accepte. E ok sa ai emotii, o sa ai emotii toata viata. Si la 35 de ani, batrani in fotbal, tot ai emotii inaintea unui meci. 

Daca ar disparea emotia, ar trebui sa te lasi de fotbal, ar insemna ca nu mai esti motivat", a declarat Mutu, potrivit site-ului curajuldeafi.com.

Modifică setările cookies