Profesor de exceptie pentru Mirel Radoi si Adrian Mutu! De la ce antrenor italian au invatat cursantii licentei UEFA PRO

Profesor de exceptie pentru Mirel Radoi si Adrian Mutu! De la ce antrenor italian au invatat cursantii licentei UEFA PRO

Antrenorii care fac cursurile pentru obtinerea licentei UEFA PRO au avut parte de o surpriza. 

Unul dintre seminarii a fost sustinut de antrenorul clubului Fiorentina, Cesare Prandelli, care a prezentat cateva idei pe baza carora isi desfasoara activitatea si a raspuns intrebarilor puse de cursanti timp de 90 de minute.

Prandelli a colaborat de-a lungul vremii cu Adrian Mutu la Fiorentina, echipa pe care a pregatit-o in perioada 2005-2010 si la care a revenit dupa 10 ani. 

Astazi, cursurile pentru obtinerea licentei UEFA PRO se incheie cu un workshop online, sustinut de expertul UEFA, Dany Ryser. Antrenorii vor sustine apoi, la inceputul saptamanii viitoare, examenele finale, care se vor desfasura online. 

Printre cei inscrisi la curs acum se afla selectionerii Mirel Radoi si Adrian Mutu, dar si Dorin Goian, Florin Bratu, Costin Curelea sau Laszlo Balint.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies