GALERIE FOTO Concurență pentru Teodora Meluță! Colega de bandă a fotbalistei de la Timișoara e la fel de frumoasă

Teodora Meluta ana maria vladulescu fotbalista frumoasa meluta vladulescu romania feminin Nationala Ana Maria Vlădulescu / Foto - @nationalafeminina
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 07:55
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 08:10

România a pierdut meciul contra Croației, disputat marți seară pe stadionul "Arcul de Triumf", scor 0-1, în Nations League.

Unii spectatori veniseră special la meciul România - Croația pentru a o vedea la lucru, probabil, pe Ana Maria Markovic, atacanta de la Grasshopper Zuerich Frauen, care este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume

Ana Maria Vlădulescu, noua vedetă a naționalei feminine de fotbal

În lipsa acesteia, neconvocată de selecționerul Nenad Gracan, asistența masculină a remarcat calitățile fizice și fotbalistice ale unei alte Ana Maria, dar din echipa României. Ana Maria Vlădulescu (22 de ani) a intrat pe teren în minutul 75, luându-i locul în extrema dreaptă Claudiei Bistrian, și s-a remarcat prin câteva acțiuni individuale, prin buna colaborare cu Teo Meluță, colega sa de bandă dreapta, dar și prin frumusețea sa. 

  • Ana Maria Vlădulescu / Foto - @haladasviktoriaofficial

Tânăra fotbalistă este născută la Craiova și a fost legitimată la Real Craiova, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc și Haladas Viktoria FC. Echipa din Ungaria, care ocupă locul al șaselea în NOI NB I, a transferat-o în 2021. Într-un interviu acordat FRF.tv, aceasta dezvăluia că se pricepe foarte bine la pescuit, că ar vrea să fie prietenă cu Neymar, că își cheltuie și ultimii bani pe îmbrăcăminte și încălțăminte și că poartă mereu cerceii pe care i-a primit de la părinții săi. 

Ea a fost internațională U17 și U19, fiind căpitana ultimei reprezentative, iar acum este considerată una dintre cele mai talentate tinere jucătoare române, alături de Antonia Bratu (Olimpia Cluj), Alexandra Tunoaia (Chievo Verona), Ioana Bălăceanu (Olimpia Cluj), Genoveva Roșie (Gloria Bistrița) sau Carmen Marcu (Olimpia Cluj).     

Teo Meluță, deținea titlul onorific de "cea mai frumoasă fotbalistă din România"

Teo Meluță (24 de ani) este născută în București și a evoluat la Olimpia Cluj (2015-2021), FF Lugano (2021) și Politehnica Timișoara (2021-2023). Este titulară pe postul de fundașă dreapta în echipa națională, a câștigat cinci titluri de campioană în Liga 1 și două trofee de cea mai bună fotbalistă a României. 

Ea s-a întors în campionatul intern, după o foarte scurtă aventură în Swiss Women's Super League, unde a suferit o accidentare gravă, dublă fractură de tibie și peroneu. Pe lângă faptul că este considerată una dintre cele mai bune fotbaliste din țara noastră, ea este des numită de presa sportivă "cea mai frumoasă fotbalistă din România" sau "fotbalista-model".

Foto - Gabriel Chirea, @nationalafeminina, @haladasviktoriaofficial, arhivă personală  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!