Cea mai frumoasă fotbalistă și-a ales numărul de pe tricou datorită idolului său: „Întotdeauna îl port!” 

Ana Maria Markovic Croatia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Septembrie 2023, 20:05
Data actualizarii: Duminica 17 Septembrie 2023, 20:06

Ana Maria Markovic (23 ani) este jucătoare de fotbal care evoluează la Grasshopper Club Zurich, dar și în naționala de fotbal a Croației. 

Tânăra jucătoare de fotbal este de o frumusețe răpitoare și nu trece vreodată neobservată. Ana Maria s-a remarcat și datorită aspectului său, fiind și numită drept „cea mai frumoasă fotbalistă”. Recent, sportiva s-a fotografiat în noul echipament al echipei de club. 

La începutul lunii martie, fotbalista s-a accidentat grav și a fost indisponibilă o bună perioadă de timp, însă acum s-a întors pe teren. După ce s-a pozat în noul său echipament, Ana Maria a fost întrebată de un fan de ce joacă cu numărul 7 pe tricou și i-a oferit și un răspuns. 

„Întotdeauna port numărul 7 idolul meu, Cristiano”, a scris Ana Maria pe Twitter. 

Starurile din fotbal de la care se inspiră Ana Maria Markovic 

Într-un interviu pentru 20min, potrivit DailyStar, Ana Maria Markovic a enunțat câteva dintre starurile lumii fotbalului pe care le admiră, trăgând concluzia că Ronaldo se afla în topul listei sale:

„(Luka) Modric este cu siguranță un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația. Există multe jucătoare bune printre femei, cum ar fi Ramona Bachmann.

Dar jucătorul meu preferat este cu siguranță Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai totul în sport și să ai o mentalitate bună că el”, a declarat Ana Maria Markovic conform Daily Star. 

Ana Maria Markovic, cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar nu „cea mai sexy”

Într-un interviu acordat celor de la '20min', publicație din Germania, tânăra jucătoare a dezvăluit că se simte flatată de complimentele primite, însă nu este încântată de fapptul că este numită „cea mai sexy”. 

„Mi-au plăcut articolele în care eram numită cea mai frumoasă fotbalistă, mă bucură să știu că sunt percepută ca fiind frumoasă...însă după aceea au apărut articole în care eram descrisă drept 'cea mai sexy fotbalistă'. Nu mi-a plăcut”, a spus Ana Maria conform marca.com. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!