Florin Raducioiu echipa nationala a romaniei edi iordanescu Nations League Nationala

"Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng". Replica inedită a lui Florin Răducioiu la declarațiile lui Edi Iordănescu

Naționala României a încheiat la egalitate meciul cu Finlanda, scor 1-1, în penultima etapă din grupa a treia a Ligii B din Liga Națiunilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 22:42
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 22:57

După egalul din deplasare, naționala antrenată de Edi Iordănescu se pregătește pentru partida decisivă cu Bosnia, de luni (21:45), pe Stadionul Giulești. România are nevoie de victorie cu Bosnia şi ca Finlanda să nu câştige la Podgorica pentru a nu retrograda în al treilea eşalon valoric.

Florin Răducioiu a avut o reacție dură după confruntarea cu Finlanda, declarând că prima reprezentativă nu a arătat un joc consisten în această campanie din Nations League

"După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate", a declarat Răducioiu la Orangesport.

Selecționerul României nu a întârziat să-i răspundă fostului internațional român, făcând referire atât la afirmațiile lui Florin Răducioiu, cât și ale lui Ionel Ganea: "Fiecare e responsabil de ce spune şi să le dea Dumnezeu sănătate. Şi pentru mine sunt doi fotbalişti imenşi şi vor avea respectul meu tot timpul pentru că aşa mă condamnă educaţia".

Reacția lui Florin Răducioiu după declarațiile lui Edi Iordănescu

"Dă-mi o palmă! În sensul dă-mi o palmă acum, metaforic vorbind, câştigă meciul cu Finlanda, câştigă meciul de mâine, eu vreau să fiu dezminţit.

Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui, echipa naţională, joacă foarte bine, dar mai ales că câştigă, asta e totul. Şi da, are dreptate, nu e momentul de a intra în polemici cu mine, cu Ganea, cu Pandi, trebuia să laşi deoparte asemenea lucruri şi să te concentrezi pe meciul de mâine, care e extrem de important.

Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng, îmi vine să plâng", a explicat Răducioiu la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!