Romania Spania George Puscas Nicolae Stanciu preliminarii EURO 2020 Romario Benzar Nationala

Cine s-ar fi asteptat? PATRU TRICOLORI pot prinde TRANSFERURI URIASE dupa meciul cu Spania: inca doi jucatori pot face pasul carierei

ROMANIA - MALTA, duminica, ora 19:00, LIVE LA PROTV

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2019, 15:25
Data actualizarii: Sambata 07 Septembrie 2019, 15:39

Puscas si Tatarusanu au fost singurii tricolori care s-au remarcat la meciul de pe Arena Nationala, pierdut cu 1-2. In tribunele stadionului din Bucuresti au fost prezenti emisari ai mai multor cluburi importante din Europa, iar patru jucatori au fost remarcati.

Turcii de la Fenerbahce si-au facut o lista importanta de transferuri pentru perioada de mercato de iarna. Potrivit jurnalistilor de la Hurriyet, George Puscas este principala tinta a turcilor, insa scouterii lui Fenerbahce i-au remarcat si pe Stanciu si Benzar.

Daca mutarea lui Puscas se va realiza in iarna, ar fi al doilea transfer al unui atacant roman din Anglia in Turcia. Chiar inainte de meciul cu Spania, Florin Andone a fost achizitionat de Galatasaray de la Brighton.

Un alt roman care a atras atentia a fost Razvan Marin. Mijlocasul roman nu este dorit in Turcia, ci in Italia: Inter Milano este interesata de Razvan Marin.

Modifică setările cookies