Nationala

Check-in pentru calificare! Romania pleaca ACUM in Feroe! Surpriza pentru jucatori: peste cine au dat in aeroport

Romania pleaca la 16:00 spre Insulele Feroe pentru ultimul meci din campania preliminara. Avem nevoie de o victorie pentru a obtine calificarea la Euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 14:13
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 16:46

UPDATE: N-au reusit sa castige, dar asta nu inseamna ca nu mai suntem alaturi de ei. Keseru, Sanmartean ori Hoban au fost asaltati de fani pe aeroport

UPDATE: Sunt fani care au platit peste 2.000 de euro pentru a insoti nationala in Feroe, asa ca, Panti, Chiriches, Maxim, trebuie sa-i faceti fericiti! Si pe noi, cei de acasa!

UPDATE: Romanii s-au inarmat cu sampanie pentru deplasarea din Feroe.

UPDATE: Cine merge in avion cu nationala primeste cadou un fular cu Romania.


Delegatia Romaniei pleaca astazi in Insulele Feroe, unde nationala va disputa ultimul meci din campania preliminara, duminica, de la ora 19:00.

Jucatorii Romaniei s-au trezit cu finlandezii langa ei. Portile de imbarcare sunt una langa alta. Insa Chiriches, Torje si Keseru au mai avut parte de o surpriza - doua panouri cu jucatori din nationala de rugby, infatisandu-i pe Andrei Radoi si Valentin Popirlan, le-au iesit in cale.

Un mesaj involuntar, parca, ce face trimitere la modul eroic in care nationala de rugby a inteles sa apere culorile tarii la Cupa Mondiala din Marea Britanie.

"Pacat ca jucam cu Feroe duminica. Daca jucam luni mai aveau aia treaba, nu veneau la meci. Asa, vin toti, asta e nenorocire mare" - Basarab Panduru (DolceSport).

Modifică setările cookies