Liga 1

Raducioiu se intoarce in Romania si va lucra pentru Real Madrid! Ce functie va ocupa la Bucuresti

Dupa ce a pregatit nationala U17 timp de doi ani, Raducioiu revine la Bucuresti pentru a contribui la cresterea pustilor de senzatie ai Romaniei!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 13:56
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 13:59

Raducioiu va ocupa functia de director coordonator al fundatiei Real Madrid, Scoala Sociala de Fotbal, scrie Sportescu.ro.

Fostul atacant al Nationalei a ocupat intre 2012 si 2014 functia de selectioner al nationalei U17, pe care a calificat-o la Turneul de Elita, apoi a fost inlocuit cu Bogdan Arges Vintila. Raducioiu, absolvent al cursului PRO la Coverciano, e incantat de sansa pe care a primit-o din partea fundatiei Real Madrid.

"Am decis sa ma implic in acest proiect al Fundatiei pentru ca imi plac foarte mult copiii. Am si eu doi baieti si i-am ajutat sa descopere ce-i pasioneaza, sa aiba scopuri clare, nu sa rataceasca prin mall-uri. E ceea ce imi doresc sa fac si pentru acesti copii. Sper sa-i educam prin sport pe copiii selectati de Real Madrid", a spus Raducioiu pentru sursa citata.

Fundatia Real Madrid, care isi propune sa integreze si sa educe prin sport copii din medii sociale defavorizate, a infiintat peste 200 de academii si scoli si academii polisportive in 65 de tari. Scoala din Romania functioneaza din 2012, intr-un parteneriat cu filiala din Romania a organizatiei AVSI, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor Bucuresti. In 2015-2016, la cursuri vor participa 45 de copii, urmand ca numarul sa creasca la 120 in urmatorii doi ani.

Modifică setările cookies