Razvan Burleanu Dan Petrescu FRF Nationala

Burleanu știe ce va face FRF dacă Petrescu va refuza naționala

Dan Petrescu este singurul antrenor de la care Federația Română de Fotbal așteaptă un răspuns în ceea ce privește preluarea postului de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 21:41
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 21:47

FRF nu se gândește la posibilitatea ca Dan Petrescu să refuze oferta de a prelua națională, motiv pentru care nu are, momentan, un ”plan B”. Dacă ”Bursucul” va refuza naționala, atunci Comisia Tehnica va întocmi o nouă lisă cu posibili selecționeri, spune Răzvan Burleanu.

Burleanu știe ce va face FRF dacă Petrescu refuză naționala

„Dacă în 20 decembrie, Dan Petrescu nu va deveni noul selecționer al echipei naționale, atunci vom convoca o altă ședință de Comisie Tehnică în care vom avea o altă listă de nume considerate potrivite pentru acest ”mandat” de selecționer”, a spus Răzvan Burleanu, la conferința de presă.


E gata! Care va fi primul meci cu VAR din fotbalul românesc  pe www.sport.ro

Înainte de a purta discuții cu Dan Petrescu, Burleanu a încercat să negocieze cu Gheorghe Hagi și cu Răzvan Lucescu, dar cei doi au refuzat. Astfel, FRF a ajuns la varianta Petrescu, dar nu înainte de a discuta cu patronul CFR-ului, Neluțu Varga.

„Am avut o întâlnire cu Dan Petrescu pe data de 2 decembrie la Cluj, după ce, cu o zi înainte, am avut o întâlnire cu patronul clubului CFR Cluj. Am avut o întâlnire foarte bună, ca să concluzionez, pot să vă spun că până pe data de 20 decembrie, singura variantă de selecționer cu care lucrăm este Dan Petrescu”, a transmis Burleanu.

Petrescu are o clauză de reziliere în contractul cu CFR Cluj, în valoare de 600.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!