Bulgarii râd de naționala lui Iordănescu: "S-a făcut de rușine cu un pitic fotbalistic"

nationala romaniei edward iordanescu EURO 2024 Nationala Edi Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 08:22
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 08:35

România a făcut doar egal cu Liechtenstein, iar bulgarii nu au ratat ocazia să-i taxeze pe fotbaliștii lui Edi Iordănescu.

Ceea ce trebuia să fie un meci de moral pentru naționala României s-a încheiat ca o mare deziluzie pentru tricolori.

"România nu a reușit să învingă una dintre cele mai slabe echipe din Europa: Liechtenstein. Meciul de la București s-a încheiat 0-0. Același rezultat s-a înregistrat și acum câteva zile împotriva Bulgariei, dar acum criticile la adresa echipei lui Eduard Iordănescu vor fi cu siguranță mult mai serioase.

În loc să se încarce pozitiv înainte de a pleca în Germania, românii i-au făcut pe fani să își pună multe întrebări despre starea echipei și șansele acesteia de a face ceva semnificativ la turneul final.

Iordănescu a făcut mai multe schimări în rândul titularilor față de meciul cu Bulgaria, dar acest lucru nu a avut un efect pozitiv", au scris bulgarii de la Sportal.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecţionata Liechtensteinului, 0-0, vineri seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în ultimul test al tricolorilor înaintea EURO 2024.

România va debuta la Euro 2024 pe 17 iunie, împotriva naționalei 

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen);
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln);
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!