Barajul cu Islanda NU se mai joaca in iunie! Coronavirusul TAIE TOT! Anuntul de ultima ora al UEFA: ce se intampla cu meciurile din Champions League

Barajul cu Islanda NU se mai joaca in iunie! Coronavirusul TAIE TOT! Anuntul de ultima ora al UEFA: ce se intampla cu meciurile din Champions League

Programat initial pe 26 martie, Islanda - Romania a fost mutat pe 4 iunie din cauza pandemiei de coronavirus.

Update 17:10 

UEFA a decis amanarea meciurilor internationale care tocmai fusesera mutate in iunie. Astfel, Islanda - Romania nu va mai avea loc pe 4 iunie, conform unei decizii oficiale UEFA luate dupa intrunirea prin videoconferinta cu presedintii de federatii din toata Europa.

Toate meciurile din competiile organizate de UEFA, inclusiv Champions League si Europa League, dar si meciurile amicale internationale, raman amanate. De asemenea si deadline-urile pentru stabilirea echipelor care vor participa in cupele europene sunt amanate. 

UEFA urmeaza sa stabileasca noi deadline-uri in conformitate cu evolutia pandemiei. 


Nici aceasta data nu va putea fi respectata. Astfel, semifinala de play-off se va juca in perioada 3-8 septembrie, confom surselor www.sport.ro.

UEFA tine acum o videoconferinta cu presedintii de federatii din toata Europa. Scopul intalnirii virtuale este de a gasi o solutie pentru incheierea sezonului in fiecare tara, fara ca ligile interne sau competitiile europene sa aiba de suferit. Propunerea momentului este amanarea partidelor internationale pentru luna septembrie, astfel incat campionatele si fazele finale din Champions League si Europa League sa se poata juca pe timpul verii. UEFA se asteapta ca scaderea in intesitate a ritmului de imbolnaviri cu coronavirus sa permita desfasurarea partidelor cu portile inchise, astfel ca jocurile vor putea avea loc in conditii de securitate pentru cei implicati.

Anuntul oficial in privinta amanarii meciurilor de baraj pentru Euro 2020 (mutat in vara lui 2021) va fi facut in aceasta dupa-amiaza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT