Dumitru Dragomir, transant cu privire la Romania U21! "Am numit acea echipa traznet, dar nimeni nu da randament! Lipsesc in totalitate aceste lucruri!"

Dumitru Dragomir, transant cu privire la Romania U21! "Am numit acea echipa traznet, dar nimeni nu da randament! Lipsesc in totalitate aceste lucruri!"

Dumitru Dragomir a vorbit despre trecerea jucatorilor de la U21 la nationala mare a Romaniei, a caror prestatii nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Mirel Radoi a fost adus la nationala mare a Romaniei cu gandul de a face schimbarea de generatii. Actualul selectioner a reusit performanta la U21 de a ajunge cu echipa nationala pana in semifinalele Campionatului European din 2019 si a fost vazut ca fiind cel mai potrivit om pentru a face tranzitia intre cele doua echipe nationale.

Cu toate acestea, prestatiile jucatorilor veniti de la U21 nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar Dumitru Dragomir spune ca problema e mult mai ampla, iar performanta de la Euro 2019 U21 a fost doar o iluzie.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune ca regula U21 nu ajuta cu nimic in Liga 1, iar adevaratele probleme sunt la nivel de juniori, unde pregatirea este deficitara:

"Cred ca se califica (n. r. la Euro 2021 U21), dar nu am mare incredere pentru ca uitati din echipa de tineret, pe care noi am numit-o, asa ca dupa 20 de ani, o echipa traznet. Nimeni nu da randament cand ajunge in echipa mare a Romaniei.

Nu, nu ajuta cu nimic (n.r. regula U21). Si la Divizia B, si la Divizia C, dar nu ajuta. Pana ajungi sa joci de la Divizia C in sus, intre 6 si 15 ani iti trebuie terenuri, iti trebuie alimentatie, iti trebuie medicamentatie, iti trebuie antrenori platiti bine ca sa lucreze bine cu tine. Lipseste in totalitate toata aceasta gama de care eu v-am spus", a spus Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

5 ani de la tragedia din Colectiv: ”Bătaie de joc la adresa familiilor celor 65 de victime”
BRAT

Modifică setările cookies