Nationala

VIDEO EXCLUSIV ”Bravo lui! A demonstrat!” Gică Hagi, categoric cu privire la un subiect sensibil la națională

Gică Hagi a dezbătut subiectul naturalizării jucătorilor străini, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO ARENA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 16:57
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 17:10

Mai mulți fani ai naționalei au contestat ideea naturalizării. Mario Camora, fundașul celor de la CFR Cluj și singurul jucător de până acum care a fost naturalizat de România, este apărat de cel poreclit ”Regele”.

Camora este apărat de Gică Hagi: ”A meritat! Este un exemplu! Bravo lui, a demonstrat!”

„E un selecționer nou. Suntem la început, trebuie sa-l vedem și să-l cunoaștem mai bine. Sunt responsabilitațile lui și ale jucatorilor. Să fie inspirați și jucatorii sa fie în forma, sa ai de une sa alegi. El are strategia lui, viziunea lui de a avea succes. Trebuie sa îi dam timp și spațiu sa vedem daca putem sa produm rezultate. Pentru ca toți vrem sa producem rezultate. Vrem sa ne calificam la Mondiale și la Europene. 

De ce sa nu naturalizam? Daca toată lumea a făcut asta? Ne-am dorit globalizarea în '90. Nu avem cum sa fim închiși, dar sa fie cel mai bun. Așa cum am facut-o cu Camora, care a meritat. El este un exemplu. Bravo lui, a demonstrat. Orice jucător valoros, dacă se poate... de ce nu?

Nu trebuie să pozam în victime. Nu este dureros. Suntem dezamagiți. Succesul aduce fericire, de aceea e bine să te lupți pentru el. Când nu ai succes vine dezamăgirea, care durează o zi, două. Și o iei de la capăt. La mine orice durează o zi. A doua zi trebuie să produci lucruri noi, să ajungi la victorie”, a spus Gică Hagi, într-un interviu acordat lui Leo Badea, în exclusivitate pentru PRO ARENA.

VIDEO - Interviul acordat de Gică Hagi în exclusivitate pentru PRO ARENA

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

VIDEO - Declarațiile lui Edi Iordănescu după Israel - România 2-2

Modifică setările cookies