VIDEO EXCLUSIV „Am două mari dorințe care mi-aș dori să se împlinească!” Moment de sinceritate al lui Gică Hagi cu privire la viitorul său

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 16:10
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 16:17

Gică Hagi a oferit un interviu exclusiv pentru PRO Arena, în care a dezvăluit planurile sale de viitor. 

Gică Hagi (57 ani) a revenit pe banca tehnică în vara anului trecut. „Regele” a fost protagonistul fiziunii dintre Viitorul și Farul Constanța și a readus în Liga 1 echipa de tradiție din Dobrogea. 

Rezultatele Farului cu Hagi la cârma echipei au fost vizibile. Dacă în sezonul trecut au evoluat în playout, anul acesta Farul Constanța a prind playoff-ul și se bate pentru un loc care duce într-o cupă europeană. 

Cu toate acestea, „Regele” are mai are două mari dorințe pe care dorește să le împlinească în cariera de antrenor. Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru www.sport.ro și știrile PRO TV, într-un interviu realizat de Leo Badea că și-ar dori să pregătească un club puternic din Europa, dar și o echipă națională. 

Hagi: „Dacă ajung la echipa națională, trebuie să aduc unitate”

„Am două dorințe care mi-aș dori să se împlinească. Să antrenez o echipă foarte bună din Europa care are aspirații foarte mari. Iar a doua, să antrenez o echipă națională care să aibă un obiectiv foarte îndrăznet, acela de a fi cea mai bună.

Mai am și eu doar două dorințe, am și eu o vârstă, să vedem dacă se vor împlini. 

Dacă eu ajung într-o zi la echipa națională trebuie să aduc unitate, încredere și un singur obiectiv. Fără să mă mai gândesc la alt club”, a declarat Gică Hagi la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

În acest moment, după 3 etape scurse din playoff, Farul Constanța se află pe locul 5 în Liga 1, cu 25 de puncte. 

Clasament playoff

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!