Batalie pe Postolachi, dupa ce a primit cetatenia romana! Cazul va ajunge la FIFA! Reactia FRF

Razvan Burleanu spune ca federatia din Republica Moldova va face plangere la FIFA in cazul juniorului de la PSG, Virgiliu Postolachi.

FRF i-a facilitat lui Virgiliu Postolachi obtinerea cetateniei romane, dar Razvan Burleanu spune Mirel Radoi va mai trebui sa astepte pana sa-l covoace la nationala U21.

Federatia din Republica Moldova va face plangere la FIFA.

"Primul pas a fost facut, l-am sprijin sa obtina cetatenia romana, acum colegii nostri din Moldova trag de el sa joace pentru nationala lor, astfel incat ne asteptam sa intram intr-o procedura din asta, juridica, la nivel de FIFA. Noi vom face tot ce ne sta in putere ca Virgiliu sa joace pentru Romania. El deja a luat o decizie, vrea sa joace pentru Romania, a refuzat sa joace pentru Moldova, dar federatia din Moldova trage in continuare de el si incearca sa foloseasca orice posibilitate sa joace pentru ei."

"Ceea ce era necesar era ca Postolachi sa-si ia cetatenia, al doilea lucru foarte important este ca jucatorul sa opteze, el a optat pentru nationala Romaniei, dar acum situatia nu este atat de clara, fiindca si moldovenii insista sa joace pentru ei, dar nici noi nu vrem sa renuntam. Vom face tot ce putem pentru ca el sa joace pentru noi", a spus Razvan Burleanu.

Virgiliu Postolachi are 18 ani, joaca atacant la echipa a doua a lui PSG, iar zilele trecute si-a primit cetatenia romana, intr-o ceremonie care a avut loc la Ambasada Romaniei de la Paris.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies