Sporturi

Lovitură pentru sportivul legitimat de Steaua care a ucis un bărbat! Instanța a luat o decizie în cazul său

Zsolt Feher a primit o lovitură din partea instanței.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 23:49
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 23:59

Fost membru al lotului Olimpic de Taekwonko, Zsolt Feher se află de șase ani după gratii. În 2015, când avea doar 18 ani, acesta a ucis un bărbat de supărare, deoarece picase examenul de Bacalaureat. Acesta este încarcerat încă de atunci, iar acum încearcă să își micșoreze sentința. El a depus o cerere în acest sens, însă instanța a decis ca aceasta să fie respinsă.

„Respinge ca neîntemeiată contestația la executare, formulată de contestatorul F.J.Z., în prezent deținut în Penitenciarul Tg. Mureș, cu privire la Sentința Penală nr. 80 din data de 28.06.2016 a Tribunalului Harghita, pronunțată în dosarul nr. 1671/96/2015”, este decizia judecătorilor, conform Spynews.

Imediat după, sportivul a făcut contestație, în timp ce se afla în transfer către penitenciarul Adjud. Și această cerere a fost respinsă.

Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul-condamnat FJZ, în prezent aflat în executarea unei pedepse în Penitenciarul Aiud. Menţine dispoziţiile încheierii atacate. Obligă pe contestatorul-condamnat FJZ la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”.

În copilărie, Geher era un sportiv cu ce avea performanțe mari la nivel de copii și juniori, El a obținut medialia de bronz la Campionatul Mondial din Egipt, din 2012.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies