VIDEO EXCLUSIV ”Bă, pleacă acasă! Asta e bărbăție, îți zice Gigi Becali!”. Patronul FCSB îl face praf pe Edi Iordănescu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 11:28
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 12:20

Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după ultimele rezultate ale echipei naționale. 

Patronul celor de la FCSB crede că fostul său antrenor ar trebui să demisioneze după parcursul României din meciurile cu Muntenegru, Finlanda și Bosnia.

Gigi Becali: ”Bă, pleacă acasă! Asta e bărbăție, îți zice Gigi Becali!”

„Voiam să nu mai vorbesc, dar ar trebui să nu mă mai uit la televizor, că altfel... Bun, e ziua lui, la mulți ani Edi, dar atunci când spui că ți-ai sumat răspunderea cu bărbăție.

Bă, pleacă acasă. Asta e bărbăție, îți zice Gigi Becali. Ai distrus tot, măcar nu mai zici. Domne, am încercat, cutare, îmi asum responsabilitatea cu bărbăție. Unde e bărbăția, mă, a pierdut-o cineva și ai găsit-o tu? Bărbație a fost la Mirel Rădoi, a plecat și gata.

Nu pot să spui nici de Rădoi, dacă l-a adus pe Sali. Oamenii care fac niște greșeli aiurite... Dar Mirel a avut bărbăție. A greșit, și-a dat seama, imediat a schimbat. Ăsta merge din greșeală în greșeală. Bine, mă, nu-l bagi pe Tavi Popescu, că am eu interes, dar echipa națională fără Tănase și Olaru nu are voie să înceapă. Eu știu că am mâncat bătaie cu 3-0 de la Muntenegru. Dacă ai bărbăție, pleacă acasă”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

În primele 6 meciuri pe banca tehnică a naționalei, Edi Iordănescu a bifat 4 înfrângeri, 0-1 cu Grecia, 0-2 și 0-3 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, un rezultat de egalitate, 2-2 cu Israel, și o singură victorie, 1-0 cu Finlanda.  

România, ultimul loc în Liga Națiunilor:

1. Bosnia - 8p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 4p

4. România - 3p

În grupă se vor mai disputa alte două runde, în septembrie, când România va întâlni Finlanda, în deplasare și Bosnia, acasă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!