AVERTISMENT pentru cel mai scump fotbalist roman: "Trebuie sa invete asta, altfel se curata singur in Anglia!" La ce CAPITOL sufera Chiriches:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 12:43

	AVERTISMENT pentru cel mai scump fotbalist roman: "Trebuie sa invete asta, altfel se curata singur in Anglia!" La ce CAPITOL sufera Chiriches:

►Meciurile de RIO sau NIMIC! Marti, ora 19:00, in direct la Sport.ro, comentam impreuna Romania - Turcia, Tara Galilor - Serbia si Ucraina - Anglia!

Vlad Chiriches traieste cea mai frumoasa perioada din cariera lui fotbalistica. Este noul capitan al nationalei Romaniei si, dupa un sezon excelent la Steaua, a devenit cel mai scump fotbalist roman vandut vreodata din Liga 1! Tottenham a dat 8,5 milioane de euro pentru fundasul de 23 de ani insa Chiriches e constient ca abia acum incepe greul.

De acest lucru este convins si Duckadam, cel care i-a transmis lui Chiriches sa lucreze foarte mult la jocul sau aerian avand in vedere ca a plecat in cel mai puternic campionat din lume din punct de vedere fizic.

"Chiricheș mi-a dat ceva emoții la o fază, dar e stilul lui. Și la Steaua mai făcea câte una din astea. Eu cred că o să aibă mai multă încredere în el jucând în Anglia și se va pune la punct și la jocul aerian. Acolo, dacă nu te descurci cu jocul aerian, te cureți singur" a spus Helmuth Duckadam la Sport Total FM.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT