AVERTISMENT pentru cel mai scump fotbalist roman: "Trebuie sa invete asta, altfel se curata singur in Anglia!" La ce CAPITOL sufera Chiriches:

Duminica 08 Septembrie 2013, 12:43

	AVERTISMENT pentru cel mai scump fotbalist roman: "Trebuie sa invete asta, altfel se curata singur in Anglia!" La ce CAPITOL sufera Chiriches:

►Meciurile de RIO sau NIMIC! Marti, ora 19:00, in direct la Sport.ro, comentam impreuna Romania - Turcia, Tara Galilor - Serbia si Ucraina - Anglia!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Vlad Chiriches traieste cea mai frumoasa perioada din cariera lui fotbalistica. Este noul capitan al nationalei Romaniei si, dupa un sezon excelent la Steaua, a devenit cel mai scump fotbalist roman vandut vreodata din Liga 1! Tottenham a dat 8,5 milioane de euro pentru fundasul de 23 de ani insa Chiriches e constient ca abia acum incepe greul.

De acest lucru este convins si Duckadam, cel care i-a transmis lui Chiriches sa lucreze foarte mult la jocul sau aerian avand in vedere ca a plecat in cel mai puternic campionat din lume din punct de vedere fizic.

"Chiricheș mi-a dat ceva emoții la o fază, dar e stilul lui. Și la Steaua mai făcea câte una din astea. Eu cred că o să aibă mai multă încredere în el jucând în Anglia și se va pune la punct și la jocul aerian. Acolo, dacă nu te descurci cu jocul aerian, te cureți singur" a spus Helmuth Duckadam la Sport Total FM.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT