"Ma, baieti, eu NU sunt cu din astea!" Piti s-a scuzat dupa meciul cu Ungaria! Cum s-au distrat jucatorii fara Mutu si Tamas, petrecaretii de altadata:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 10:40

	"Ma, baieti, eu NU sunt cu din astea!" Piti s-a scuzat dupa meciul cu Ungaria! Cum s-au distrat jucatorii fara Mutu si Tamas, petrecaretii de altadata:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Romania nu a petrecut, asa cum se intampla alta data prin cantonamente cu jucatorii de la lot. Acum, Piti a ramas la fel de ponderat, desi vorbim despre o victorie mare cu Ungaria, in cursa pentru Rio.

Prima data a fost chemat de jucatori pe teren, sa se bucure impreuna cu ei, numai ca i-a refuzat. Apoi Marica a insistat, iar pana la urma si Piti a venit langa echipa.

Apoi, Piti i-a trimis la vestiare, pentru recuperare. Dupa aceea, scrie Gazeta, jucatorii nu au avut timp sa stea nici in parcare, langa sotii si prietene prea mult timp, pentru ca au plecat direct in cantonament.

Chiar daca unii dintre ei au batut apropouri pentru o noapte libera si ziua de dupa, selectionerul nu s-a lasat. A tinut neaparat ca ei sa ramana la Mogosoaia, insa le-a permis sa bea un pahar cu vin rosu si sa mai stea la povesti pana mai tarziu.

La ora 3, toti au mers la somn, o atmosfera normala pentru o echipa nationala, dar ciudata avand in vedere ce se intampla in anii trecuti, cand Mutu si Tamas erau maestrii de petrecere prin cantonamente si in afara lor.

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT