"Avem gura mare, dar atat!" Ladislau Boloni, replica taioasa dupa ultimele rezultate ale echipei nationale! Ce spune despre discursul lui Mirel Radoi

"Avem gura mare, dar atat!" Ladislau Boloni, replica taioasa dupa ultimele rezultate ale echipei nationale! Ce spune despre discursul lui Mirel Radoi

Romania - Austria este in DIRECT pe PRO TV si SPORT.RO, de la 21:45, iar tricolorii au sansa de a schimba fata echipei nationale dupa ultimele rezultate dezamagitoare.

Infrangerile din Islanda si Norvegia au dezamagit o intreaga natiune, care avea asteptari foarte mari de la sosirea lui Mirel Radoi pe banca echipei nationale a Romaniei.

Ladislau Boloni, fost selectioner al Romaniei, condamna situatia in care a ajuns echipa nationala si crede ca este inadmisibil ca o echipa precum Islanda sa fie peste noi la nivel international.

"A jucat Romania? Sincer, nu stiam. Am vazut doar secvente din meciul cu Islanda, pentru ca m-am uitat la Norvegia – Serbia, un alt baraj, care a fost transmis de televiziunea franceza.

Imi pare foarte rau de Radoi. El a spus ce a gandit, a avut o judecata realista a situatiei. A cautat, probabil, sa mai ia din presiunea asupra echipei. Adevarul e ca, dupa un 0-4 in orice meci, iti vine sa te uschesti, sa te ascunzi undeva. El insa a trebuit sa stea in fata, sa dea explicatii.

Problema nu e ca te-a batut Islanda. Problema e ca, la nivel international, Islanda e peste noi. Asta e adevarul! Si nu vreau sa jignesc Islanda, dar am ajuns sa fim depasiti de o nationala care nu era o forta fotbalistica, nu acum 20 de ani, ci nici macar acum 10 ani!

De fapt, nici acum nu stiu unde e exact Islanda pe harta fotbalistica a lumii…

Bine, noi mereu avem gura mare. Dar cam atat avem, din pacate! Si cat tam-tam am facut in jurul nationalei U 21! Bine, nu vreau sa intru foarte mult in detalii, ca am ajuns undeva cu masina si nu stiu exact unde sunt acum”, a spus Boloni pentru Adevarul.

Romania - Austria este in DIRECT pe PRO TV si SPORT.RO, de la 21:45.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies