Autorul primului gol al Romaniei, mandru ca i-a facut un asemenea cadou lui Lobont. Manea: "Eu incerc sa fiu cat de profesionist se poate"

Autorul primului gol al Romaniei impotriva Finlandei, Cristi Manea, a marturisit ca este foarte bucuros ca i-a putut face un asemenea cadou de retragere lui Bogdan Lobont.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 22:41
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 22:56

"Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa ii facem un cadou lui Bogdan. Merita sa incheie cariera cu o victorie. Imi cade bine stadionul acesta, am inscris si cu Petrolul aici. Eu incerc sa fiu cat de profesionist se poate, sa imi vad de treaba mea, pentru ca doar asa pot sa ajung sus, ca Bogdan. Eu cred ca Mister ne motiveaza foarte mult si sa dam 100% pe teren si sa fim mai agresivi pe teren si asta se simte. Pentru mine este cea mai mare mandrie sa imbrac tricoul nationalei", a declarat Cristi Manea pentru ProTV. 

Jucatorul de 20 de ani a marturisit ca Bogdan Lobont este unul dintre cei mai buni prieteni ai sai de la echipa nationala. 

Cristi Manea si-a amintit ca atunci cand era mic dormea imbracat in tricoul lui Cristi Chivu.

De asemenea, acesta a vorbit si despre prietenia dintre el si Ciprian Deac. "Se vad roadele muncii noastre (n.r. ale lui Manea si Deac). Sunt bucuros ca vad ca daca muncesti si iti vezi de treaba ta se vad roadele", a spus Manea. 

Cristi Manea a marcat pentru prima data la echipa nationala, dupa o actiune buna a lui Mitrita. 

Acesta a trimis mingea in poarta aparata de portarul Kradecky, deschizand scorul pentru nationala Romaniei, care conduce 1 - 0 pe arena de la Ploiesti.

Manea a debutat la nationala pe 31 mai 2014 dupa doar cinci meciuri jucate pentru Viitorul! Victor Piturca l-a transformat in cel mai tanar debutant pentru echipa nationala. Precedentul record era detinut de Gratian Sepsi in 1928.

Modifică setările cookies