Atac DEZLANTUIT al lui Budescu dupa drama de la Euro: "Am mers acolo fara antrenor. De ce mai e domnul Iordanescu selectioner?"

Atac DEZLANTUIT al lui Budescu dupa drama de la Euro: "Am mers acolo fara antrenor. De ce mai e domnul Iordanescu selectioner?"

Lasat acasa desi a fost vedeta in finalul preliminariilor, Constantin Budescu n-a trecut peste ratarea prezentei la Euro.

Fotbalistul crede ca problema Romaniei in Franta a fost refuzul lui Iordanescu de a schimba strategia defensiva pe care a folosit-o in tot mandatul sau.

"Sunt in continuare suparat ca n-am fost la Euro, mi-as fi dorit mult. Eu cred ca trebuia sa avem o echipa de baza. Cand il ai pe Sanmartean si il folosesti doar o repriza ce mai poti sa spui? El era cel mai bun din echipa. Eu am spus ca domnul Iordanescu e depasit inca dinaintea Campionatului European. Nu m-ar mira sa continue, insa. Nu cred ca ar fi o solutie un selectioner strain, avem atrenori romani buni.

Si cand jucam eu tactica era la fel cu cea pe care am vazut-o la Euro. E greu cand te duci la Campionatul European fara antrenor. Domnul Iordanescu spunea ca Albania nu mai e cea de pe vremea dansului. Atunci de ce mai e dansul antrenor pe vremea asta?", a spus Budescu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies