Echipa Nationala Arena Nationala copii FRF preliminarii euro 2024 Nationala

NEWS ALERT Anunțul FRF despre meciul România - Andorra: cum pot intra gratis copiii sub 14 ani și însoțitorii acestora!

Partida din preliminariile Euro 2024 se va desfășura cu porțile închise publicului larg.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 12:46
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 12:52

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA, dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45, a anunțat astăzi Federația Română de Fotbal.

Precizările FRF despre prezența copiilor la meciul cu Andorra

”Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! 

Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției respective trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ și să completeze formularul online. Odată cu mailul de confirmare va primi un formular de prelucrare a datelor personale ale copiilor, care trebuie completat și returnat către FRF, conform instrucțiunilor, până la ora meciului. Înscrierile se pot face până pe 6 octombrie 2023, ora 15:00.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După verificarea datelor, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces”, a precizat FRF pe site-ul oficial.

Foto și info: FRF

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!