Antrenorul Finlandei, impresionat de evoluția unuia dintre tricolori: „Este foarte puternic!”

Liga Natiunilor Echipa Nationala Markku Kanerva Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iunie 2022, 08:39
Data actualizarii: Duminica 12 Iunie 2022, 08:47

Selecţionerul Finlandei, Markku Kanerva, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu România, scor 0-1, că dintre tricolori a fost dificil de făcut marcajul la George Puşcaş.

„Am fost ghinionişti la gol, fundaşii noştri au dormit puţin”, crede selecționerul Finalandei.

„Toţi au jucat bine, dar sigur că atacantul Puşcaş este foarte puternic, putea obţine mingi şi a fost dificil să facem marcaj la el. A fost un meci dur şi ambele echipe au avut ocazii. Am fost puţin ghinionişti la gol, când fundaşii noştri au dormit puţin, dar România şi-a arătat calitatea astăzi, în special pe contraatac.

S-au apărat foarte strâns, dar totuşi, noi ne-am creat vreo 4 ocazii în repriza a doua. Sigur că şi ei au avut ocaziile lor, dar a fost un joc strâns şi dur. Sunt şi dezamăgit, pentru că voiam măcar un punct. Au fost foarte activi, au făcut multe deposedări şi noi am fost, fizic, puţin cam în spatele lor, am greşit pase simple, le-am dat şansa să contraatace. Ei sunt foarte puternici, mă aşteptam la asta”, a spus Kanerva, la Digisport.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Pentru tricolori urmează duelul de pe teren propriu, cu Muntenegru, care se va disputa pe stadionul din Giulești, marți (14 iunie, ora 21:45).

Clasamentul Grupei 3 a Ligii B din Liga Națiunilor după primele două etape

1. Bosnia și Herțegovina 5 p. (golaveraj 2-1)

2. Finlanda 4 p. (golaveraj 3-1)

3. Muntenegru 4 p. (golaveraj 2-2)

4. ROMÂNIA 3 p. (golaveraj 0-3)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!