Nationala

Exact ce nu voiau Burleanu și Stoichiță să audă! Boloni s-a hotărât și le va comunica decizia 

Ladislau Boloni a analizat oferta Federației Române de Fotbal și a ajuns la o decizie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 20:51
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 20:57

Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat pe 30 noiembrie, iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță tot caută un nou selecționer. Însă, oficialii FRF au fost refuzați, pe rând, de către Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Ultimul care a participat la negocieri cu Burleanu și Stoichiță a fost Ladislau Boloni. Antrenorul chiar s-a deplasat la București pentru a finaliza oferta Federației Române de Fotbal. Doar că, potrivit gsp, tratativele s-au împotmolit pe drum, iar Boloni nu a fost mulțumit de clauzele stipulate din contract. 

FRF i-a propus un contract valabil pe doi ani, cu un salariu de 300.000 de euro anual, care s-ar fi reînnoit automat cu încă doi ani dacă naționala României s-ar fi calificat la Campionatul European din 2024. Iar tehnicianul nu a fost încântat când a auzit de această obligativitate și s-a hotărât să refuze propunerea lui Burleanu și Stoichiță, conform aceleiași surse, urmând să le comunice decizia în cel mai scurt timp. 

Boloni a mai stat pe banca tehnică a tricolorilor între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de tehnician de-a lungul carierei. 

Modifică setările cookies