iordanescu raducioiu Romania Spania Nationala

Anghel Iordanescu da de pamant cu Raducioiu dupa ce a declarat ca Romania ar fi facut blat cu Spania! "Ar trebui sa aduca dovezi!"

Anghel Iordanescu a vorbit despre presupusul blat dintre Romania si Spania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Martie 2021, 22:46
Data actualizarii: Miercuri 10 Martie 2021, 22:59

Fostul international, Florin Raducioiu, a vorbit in urma cu cateva zile despre partida dintre Romania si Spania de la EURO 1996 si a raspuns cu subinteles acuzatiilor de blat facute de bulgari. 

La acel turneu final, Romania a pierdut toate meciurile din grupa cu cu Franta, Bulgaria si Spania. Mai departe au mers Franta si Spania. Dupa 1-2 cu ibericii, bulgarii au acuzat nationala de blat. Romania a deschis scorul chiar prin Florin Raducioiu. 

Anghel Iordanescu a comentat declaratiile facute de Raducioiu si a spus ca el ar trebui sa aiba dovezi inainte de a aduce acuzatii. 

"Inainte de declaratiile facute, Florin Raducioiu ar trebui sa probeze, sa aduca dovezi. Cine sa aranjeze meciul acela? Nu exista asa ceva! Si aud ca se striga la mine sa il schimb pe x sau pe y. Pai, in cazul acesta, daca se intampla asa ceva, eu il schimbam pe Raducioiu, daca tipa vreun fotbalist la mine din teren.

Am avut atatea conflicte cu jucatori la echipa nationala, dar cu diplomatie si tact am reusit sa trecem peste! Nu se poate pune problema de vreun blat intre Romania si Spania la EURO 96", a spus Anghel Iordănescu, la Sport Total FM.

Ce a spus Florin Raduciou despre meciul de atunci:

"Nu vreau sa fac declaratii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Si asta e un raspuns. Mi s-a parut ca apararea noastra era total dezorientata si nu stia pe cine sa marcheze, era haos. Mereu ne-am aparat cu multi jucatori, dar erau distantele prea mari si eram foarte neatenti la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatenta si asta m-a pus pe ganduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost dupa o lovitura libera, in minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazata", a spus Florin Raducioiu la Telekom Sport.

Modifică setările cookies