Liga 1

Asa ceva doar in Romania se poate vedea! Edi Iordanescu a facut o CRIZA DE NERVI dupa ce echipa sa nu a primit un CORNER si a fost eliminat! Care a fost justificarea arbitrului

CFR Cluj a jucat in deplasare cu UTA Arad in etapa cu numarul 26 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Martie 2021, 23:13
Data actualizarii: Duminica 07 Martie 2021, 00:29

Dupa o prima repriza mai putin reusita a echipei sale, Edi Iordanescu a avut o reactie nervoasa la adresa arbitrului in minutul 65. 

Antrenorul campioanei s-a infuriat pentru ca CFR-ul nu a primit un corner in urma unui duel intre Costache si Shlyakov si a avut o rabufnire destul de agresiva la adresa arbitrului, care a luat decizia de a-l elimina.

  • Asa ceva doar in Romania se poate vedea! Edi Iordanescu a facut o CRIZA DE NERVI dupa ce echipa sa nu a primit un CORNER si a fost eliminat!

Iordanescu a fost cu greu calmat de colaboratorii sai, insa in cele din urma a acceptat decizia si a urcat in tribuna pentru a urmari de acolo restul meciului.

Directorul sportiv al CFR-ului, Marius Bilasco, a dezvaluit care a fost motivul invocat de arbitrul Adrian Cojocaru pentru eliminarea lui Iordanescu.

"El mi-a spus acum dupa meci ca ar fi depasit spatiul tehnic si ca asta ar fi fost motivul eliminarii lui. Nu stiu exact ce s-a intamplat. El stie mai bine. Am aflat acum dupa meci ca exact acest lucru s-a scris in raportul de joc", a spus Marius Bilasco dupa meci la Digi Sport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies