Iordanescu face PRAF ultimele doua alegeri ale FRF pentru nationala Romaniei! Cine crede ca ar fi cea mai buna solutie 

Iordanescu face PRAF ultimele doua alegeri ale FRF pentru nationala Romaniei! Cine crede ca ar fi cea mai buna solutie 

Romania si-a aflat adversara din play-off-ul Nations League. 

Romania va infrunta Islanda in play-off-ul Nations League, iar daca va castiga, va juca in deplasare cu castigatoarea dintre Bulgaria si Ungaria. 

Anghel Iordanescu, selectionerul care a batut Islanda de doua ori, in '96 si '97, cu 4-0 in ambele meciuri, a vorbit despre sansele Romaniei, dar si despre viitorul selectioner si calitatile pe care acesta trebuie sa le aiba. 

"Trebuie sa avem incredere. Este o tragere la sorti convenabila pentru noi. Ne convine mai mult Islanda. Sunt convins ca tragerea la sorti ne-a avantajat. Ne cunoastem foarte bine vecinii. Cred ca si Bulgaria si Ungaria sunt accesibili", a declarat Anghel Iordanescu la Digi Sport.

Fostul selectioner a vorbit despre calitatile pe care trebuie sa le aiba urmatorul selectioner, dar si despre posibilitatea nationalei de a se califica la EURO 2020.  

"Sa nu repetam greseala cu alegerea unui selectioner care nu are experienta, nu are performanta, doar sa zicem ca l-am pus.

Va asigur ca avem antrenori valorosi, asa cum cred ca avem jucatori buni in aceasta echipa, care a jucat la preliminarii. Avem antrenori care pot duce echipa la EURO. 

Exclud total antrenori care se propun singuri la echipa nationala, din pacate, vad ca sunt destul de multi. 

Viorel Moldovan, daca ma intrebati pe mine, credeam ca e unul din antrenorii pe care Federatia trebuia sa il oferteze dupa plecarea mea. Isaila, Ionut Badea, Viorel Moldovan, au fost acolo, au stat 2 ani in mijlocul echipei nationale", a declarat Anghel Iordanescu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un avion MIG 21 s-a prăbușit în România. Un primar a văzut aparatul în cădere și a sărit în ajutor
BRAT
Modifică setările cookies