ANALIZA Transfer Market. Capcana pregatita lui Iordanescu la cel mai important meci al momentului in preliminarii

Nationala lui Iordanescu joaca ultimele meeciuri in 2014, vineri, cu Irlanda de Nord si marti, 18 noiembrie, cu Danemarca, la 20:30, la ProTV.

Irlanda de Nord este liderul grupei de calificare la Euro cu 2 jucatori din liga a treia si 4 jucatori din Liga 2-a engleza.

Selectionerul Michael O'Neill a reusit sa faca din Irlanda de Nord liderul grupei cu o reteta simpla. Aparare beton, a luat un singur gol si contraactacuri perfecte.

Portarul Roy Caroll are 37 de ani, iar cei 4 fundasi au o medie de 30 de ani. Hughes are 35 de ani! Forta defensiva vine de la 3 jucatori de la West Bromwich Albion. Doar Brunt este titular in Premier League.

Capitanul Davis joaca mai mult decat Gardos la Southampton, dar s-a accidentat la ultimul meci.

Jamie Ward a deschis scorul in Grecia si are 5 reusite in acest sezon pentru liderul din liga a doua engleza, Derby. Este antrenat acolo de Steve McClaren.

Golgeterul Lafferty are 3 goluri in preliminarii, a marcat cate un gol in fiecare dintre cele 3 victorii, dar in campionat pentru Norwich in liga a doua engleza nu are niciun gol.
 
"Romania este cea mai tare echipa a grupei", a declarat selectionerul O'Neill care a spus acelasi lucru si la Atena, unde Irlanda de Nord a castigat cu 2-0.





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies