"Era prea mult sa jucam fara capitan! Nu am dormit azi noapte sa gasesc echipa de start" Iordanescu a primit cea mai mare veste

Pentru Romania urmeaza ultimele doua meciuri ale anului, cu Irlanda de Nord, si Romania - Danemarca, marti, 18 noiembrie, la ProTV, 20:30.

Razvan Rat, capitanul nationalei Romaniei, va juca in fata Irlandei de Nord, vineri, pe National Arena. Acesta s-a antrenat normal si spune ca nu mai resimte dureri.

"Nu are rost sa explic importanta meciului de maine. Niciunul nu stie daca va termina meciul in teren. In momentul asta nu simt nicio durere. Totul merge conform planului, sunt pe drumul cel bun si in momentul asta sunt refacut."

Iordanescu mai are 1% dubii in privinta 11-lui de start cu Irlanda de Nord:

"Am avut doar trei zile de pregatire, marti, miercuri si astazi. Luni am avut jucatori care au sosit dupa antrenament. Am fost preocupat de prietenul meu Razvan, de starea lui de sanatate. Era prea mult ca la meciul asta sa ne lipseasca si capitanul."

"Imi doresc si sper sa reusesc sa-i fac pe baieti sa inteleaga - acest meci nu este castigat de pe acum. Un meci se castiga daca esti inteligent, daca stii sa valorifici calitatile si daca nu faci greseli capitale."

"Nu imi cereti sa va spun echipa de start. Sunt convins ca o stiti mai bine. Mai am semne de intrebare. O pozitie si jumatate unde nu sunt 100% convins. Eu nu am dormit azi noapte ca sa gasesc cel mai bun 11.", a spus Anghel Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies