Alibec si Astra n-au ascultat de Iordanescu! Ce le-a spus in play-off si care poate fi secretul NECONVOCARII la Euro

Alibec si Astra n-au ascultat de Iordanescu! Ce le-a spus in play-off si care poate fi secretul NECONVOCARII la Euro

Denis Alibec a plecat in Italia, alaturi de restul jucatorilor nationalei, pentru turneul de pregatire dinainte de UEFA EURO 2016™. Nu stie insa daca are sanse reale sa fie in lotul de 23 al lui Iordanescu.

Accidentarea pe care o are la mana l-ar putea tine insa departe de Paris.

Iordanescu i-a cerut lui Alibec sa se opereze inainte de finalul play-off-ului. Dupa ce a discutat cu antrenorul Sumudica si cu fostul medic al nationalei, Pompiliu Popescu, Alibec a decis sa amane interventia pana dupa Euro. Mesajul transmis selectionerului a fost clar: "Vreau sa iau campionatul cu Astra. Trebuie sa joc, asa pot sa ajung si la nationala".

Decizia n-a fost conform planului pe care il avea selectionerul. Iordanescu ar fi preferat ca Alibec sa se opereze atunci.

"Lasand la o parte alte criterii de selectie, principala conditie pentru a veni la echipa nationala este sanatatea! Personal, il apreciez pe Alibec! A avut un rol esentialin castigarea campionatului de catre Astra. Dar noul medic al echipei nationale si cu seful departamentului medical din FRF i-au facut un CT si lucrurile nu stau bine cu mana lui.

Mana nu este in regula, eu l-am vazut acum doua zile si m-am uitat la mana lui. Mana lui Alibec nu arata bine! Eu cred ca cei de la Astra aveau obligatia sa ii faca un control amanuntit dupa ce s-a terminat campionatul si sa ia niste decizii. Au facut-o, n-au facut-o? Nu stiu! S-au pierdut mai mult de 12 zile de la ultimul meci al Astrei, ma refer de la meciul in care Alibec n-a jucat. Daca l-au facut, cred ca ei cunosc acum situatia exacta! Dar probabil ca la momentul acela mana nu arata cum arata acum", a explicat Iordanescu pentru PRO Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies