"Iordanescu i-a zis ca daca in 3 zile nu e pe teren, el nu il mai ia la Euro" Sumudica e revoltat din cauza situatiei lui Alibec

"Iordanescu i-a zis ca daca in 3 zile nu e pe teren, el nu il mai ia la Euro" Sumudica e revoltat din cauza situatiei lui Alibec

Sumudica e extrem de suparat ca Alibec ar putea rata UEFA EURO 2016™.

Antrenorul Astrei sustine ca Iordanescu l-a avertizat pe Alibec ca ar putea rata turneul final, din cauza fracturii pe care o are la o mana.

"Iordanescu i-a zis ca daca in 3 zile nu e pe teren, el nu il mai ia la UEFA EURO 2016™", a spus Sumudica la DigiSport: "Din discutia pe care a avut-o ieri cu domnul Iordanescu, din cate mi-a relatat, selectionerul i-a transmis ca, daca nu se recupereaza pana la momentul ala, nu poate sa il ia, ca risca sa piarda un loc daca nu se opereaza. 'Daca in 3 zile nu ești pe teren, eu nu te mai iau' - asta a fost discutia relatata de Denis. I-am spus ca sper sa nu se opereze, atat timp cat nu a avut nicio problema."

Sumudica mai spune ca "Alibec este cel mai bun numar 9 al momentului in Romania" si nu vede o nationala fara el in atac la UEFA EURO 2016™.

Nationala va pleca astazi in cantonamentul din Italia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies