Alex Bourceanu edi iordanescu florin nita nationala romaniei Pardubice Nationala

EXCLUSIV Alex Bourceanu e direct: „Dacă va fi convocat la națională, va fi cel mai bun!” La ce român s-a referit fostul jucător

Naționala România va juca pe 25 martie cu Andorra în primul meci al calificărilor pentru EURO 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:52
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:51

Fost jucător la FCSB, Alexandru Bourceanu a fost prezent în studioul emisiunii Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde a vorbit, printre altele, despre fostul portar al naționalei, Florin Niță.

Alex Bourceanu e direct: „Dacă va fi convocat la națională, va fi cel mai bun!” La ce român s-a referit fostul jucător

Goalkeeperul nu a mai prins lotul lui Edward Iordănescu din cauza faptului că nu a primit minute la Sparta Praga. Însă, Florin Niță a fost trimis sub formă de împrumut la Pardubice și ar putea avea toate șansele să revină în echipamentul României.

Bourceanu a spus că, în cazul în care va fi convocat din nou la națională, atunci Florin Niță va fi cel mai bun portar de care Edi Iordănescu va dispune în lotul său.

„Sigur că e o soluție pentru echipa națională. Cât timp a apărat, a făcut-o excelent. E un băiat foarte bun pentru grup, e un profesionist sută la sută și cei tineri pot învăța multe de la el. Din punctul de vedere al performanței, nimeni nu-i poate reproșa nimic lui Florin Niță și probabil că dacă va fi convocat, e cel mai bun portar pe care-l avem în acest moment”, a spus Alex Bourceanu la Ora Exactă în Sport.

Florin Niță, împrumutat de Sparta Praga la FK Pardubice

Sparta Praga a anunțat pe site-ul oficial că Florin Niță a fost împrumutat pentru șase luni, până la finalul sezonului, la formația FK Pardubice, ultima clasată din prima ligă a Cehiei.

"Florin, mulțumim pentru tot ce ai făcut la Sparta, îți urăm multă baftă! Pentru prima oară, Florin Niță s-a întâlnit cu Sparta în sezonul 2017/2018, când ne-a înfruntat din postura de jucător al lui FCSB, în turul 3 preliminar din Champions League. Apoi, s-a transferat la Sparta, la începutul anului 2018, devenind imediat numărul 1", a scris Sparta Praga, pe site-ul oficial.

În cei cinci ani, Niță a strâns 110 meciuri la Sparta și a câștigat un trofeu, Cupa Cehiei, în 2020. Totuși, din noiembrie 2021 și până în prezent, portarul român nu a mai prins niciun minut, clubul hotărând să nu se mai bazeze pe serviciile sale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!