Simone Scuffet CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

Dan Petrescu își poate pierde un titular! Fotbalistul ajuns pe lista mai multor cluburi din Italia

CFR Cluj, echipa pregătită de Dan Petrescu și liderul la zi din Superliga, s-ar putea despărți de unul dintre jucătorii de bază.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:24
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:28

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăuluit că Simone Scuffet (26 de ani), este dorit de mai multe cluburi din Italia, iar printre acestea se numără chiar și echipei din Serie A (prima ligă din Italia).

Înainte de a semna cu CFR Cluj, italianul Scuffet s-a aflat sub contract cu APOEL Nicosia, unde a rezistat un singur sezon.

Scuffet, pe lista mai multor cluburi din Italia

„Avem un portar excelent, Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia. Se știa despre el în Italia, a fost și la națională, una dintre alternativele lui Buffon. Jucând la noi, cu rezultate foarte bune, este urmărit.

Da (n.r. - este vorba depre un club din Serie A). Nu dau nume, atât timp cât nu există oferte clare și nu sunt parafate transferurile, nu discut despre ele. Oricare dintre jucătorii pe care-i avem pot pleca”, a spus Cristian Balaj, potrivit Fanatik.

Transferat liber de contract în vara anului trecut, Simone Scuffet a devenit titular incontestabil în poarta campioanei CFR Cluj, adunând 29 de meciuri în tricoul ardelenilor în acest sezon.

  • 16 meciuri a încheiat Scuffet în poarte CFR-ului fără să primească gol.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!