Helmuth Duckadam MIhai Stoichita Nationala Helmut Duckadam

”A făcut schimbări din tribună”! Helmut Duckadam îl acuză pe Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, este tot mai contestat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 19:38
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 19:39

Mâna dreaptă a lui Răzvan Burleanu este acuzat de tot mai multe persoane că ar face schimbări din tribună, intrând astfel peste atribuțiile selecționerului. De altfel, și Mirel Rădoi s-a plâns de implicarea lui Stoichiță.

Helmut Duckadam, portarul de legendă al Stelei, confirmă maniera în care lucrează Stoichță, spunând că are informații cu privire la mutări ale lui Stoichiță.

"Oficialii să dea indicații? Pe undeva, e omenește să faci asta, dar când e stadionul plin. Când e gol, se aude orice indicație. Eu am mai spus despre Mihai Stochiță. Din păcate, FRF cunoaște acest lucru și pe nimeni nu interesează, pentru că convocările le face domnul Stoichiță.

Nu la echipa mare, ci la echipele de juniori. Și pe lângă tactică și ce mai face el, ce este mai grav este că el face și schimbările din tribună. Mai avem cunoștințe din astea. Nu știu dacă la U21, la Bratu sau la altă echipă, mai este și U20, mai este și U19, la toate.

Deci a făcut schimbări din tribună, în gura mare, am spus-o și nu vreau să dau nume, pentru că unii mai au de suferit din asta, pentru că el e foarte răzbunător în unele momente. Deci nu e prima dată. Domnul Stoichiță se implică foarte mult, dar dacă asta este hotărârea FRF, noi nu avem ce face.

Deci nu e la prima ieșire. E cunoscută. Domnul Stoichiță a răspuns atunci când am zis treaba asta și a zis cum a zis și acum, că el vrea să ajute. În momentul când se face schimbarea și tu strigi din tribună, cei de lângă tine aud.

Și antrenorul a făcut schimbarea, da. În privat, vă spun și unde și când și ce", a spus Helmut Duckadam la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!