"100% mergem la Euro!" Razvan Burleanu a dezvaluit cine va fi selectionerul nationalei daca ajungem in Franta

"Ne calificam sigur la Euro", ne linisteste Razvan Burleanu dupa ultimele doua meciuri nu tocmai convingatoare ale nationalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 09:08
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 09:30

Romania merge la Euro, iar Anghel Iordanescu va fi selectionerul nationalei in Franta, este anuntul facut aseara de Razvan Burleanu la Ora Exacta in Sport.

Iordanescu are contract doar pana la finalul campaniei preliminare, insa Burleanu vrea sa i-l prelungeasca pana vara viitoare.

"Eu personal sunt foarte, foarte incantat de modul in care staff-ul tehnic se dedica si pregateste meciurile. Romania merge 100% la Euro, iar Anghel Iordanescu va fi selectioner. Avem o atmosfera extraordinara la nivelul echipei nationale si exista o unitate de grup."

Burleanu a mai dezvaluit la Sport.ro faptul ca incasarile Federatiei in primele opt luni ale anului sunt peste cele din anii trecuti.

"Am preluat Federatia cu pierderi de 5 milioane de euro. Am recuperat anul trecut un milion, iar anul asta ne-am propus pierderi de 500 de mii. Insa dupa opt luni suntem pe zero", a mai spus presedintele Federatiei.

"Sunt singurul din Comitetul Executiv care a sustinut sistemul cu 18 echipe in Liga I, le-am spus ca nu e bun cel cu 14" - Razvan Burleanu.
Modifică setările cookies