„Cu Săndoi, naţionala asta nu se califica din preliminarii!” MM Stoica îl atacă dur pe selecționerul U21

Emil Sandoi Echipa nationala U21 MM Stoica Nationala U21 Emil Sandoi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 08:53
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 08:56

România U21 a pierdut și al doilea meci din grupele Euro 2023 și a pierdut orice șansă de a mai ajunge în fazele eliminatorii ale competiției.

  • România U21 - Spania U21, stadion Ghencea, 0-3
  • România U21 - Ucraina U21, stadion Ghencea, 0-1
  • Croația U21 - România, stadion Ghencea, marți, ora 21:45.

Mihai Soica, managerul general al celor de la FCSB, s-a lansat într-un adevărat atac la adresa selecționerului Emil Săndoi, pe care îl consideră încapabil să antreneze naționala de tineret.

„Pe mine altceva m-a frapat. Faptul că ne apropiam de 0-0 cu Ucraina şi ne apăram. Pe noi 0-0 nu ne ajuta cu nimic, eram eliminaţi, dar şi matematica asta uneori

Noi suntem în eroare. Vorbim prea mult despre rezultatele naţionalei de tineret. E bine să câştigi, să te duci în fazele eliminatorii, dar am avut o generaţie slabă. Nu vorbesc despre cei de la 2002 în sus, cum nu vorbeam nici despre generaţia 2000. De ce? Nu existau!

Acum suntem plini de 2002, avem şi 2003. 2000-2001 nu e o generaţie ratată, dar…. Cu Săndoi, naţionala asta nu se califica din preliminarii. Nivelul este mult prea ridicat pentru echipa asta. 

La Rădoi şi la Mutu vedeam un tipar, acum n-a mai fost consecvenţă. Au apărut Bratu, apoi Săndoi”, a spus Meme Stoica, la Orangesport.

Naționala U21, condusă de la centru de o brigadă din Portugalia la meciul cu Croația

România va găzdui alături de Georgia, în perioada 21 iunie – 8 iulie, Campionatul European U21. Tricolorii fac parte din Grupa B și vor întâlni Spania, Ucraina și Croația. Toate meciurile României se vor disputa pe Stadionul Steaua, în București.

UEFA a anunțat brigada de arbitri pentru meciul Croația – România, programat marți, 27 iunie, de la ora 19:00, la stadionul Steaua. Portughezul João Pinheiro va fi la centru, ajutat de conaționalii săi Bruno Jesus și Luciano Maia, iar cel de-al patrulea oficial va fi Allard Lindhout din Țările de Jos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!