"Un semn mare de întrebare". Jucătorul din Superliga României pe care Victor Pițurcă îl vrea titular la naționala U21

Romania U21 Adrian Mazilu Victor Piturca Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 20:16
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 20:30

Naționala U21 a României a avut un parcurs sub așteptări la Campionatul European de tineret.

În primele două meciuri din grupe, desfășurate pe stadionul Ghencea, selecționata antrenată de Emil Săndoi a pierdut în fața Spaniei și a Ucrainei, ratând șansa de a merge în sferturile de finală ale competiției. 

Victor Pițurcă în cere titular pe Adrian Mazilu
 

Înaintea ultimei confruntări din grupe, cu Croația, fostul selecționer al României a declarat că există o problemă dacă Adrian Mazilu (17 ani) nu este titular la naționala de tineret.

Extrema dreaptă a celor de la Farul Constanța a evoluat 19 minute în partida cu Spania, iar cu Ucraina nu a fost utilizat.

"Dacă nu joacă Mazilu la echipa națională de tineret, înseamnă că avem o problemă, ori avem jucători prea valoroși. Mazilu a fost cel mai bun jucător din Liga 1, iar aici am un semn mare de întrebare. 

O avea probleme Mazilu cu Săndoi. La naționala U21 nu trebuie să fie presiune, sunt jocuri de verificare și cele de la turneul final, pentru că ei trebuie să facă pasul la echipa mare", a spus Victor Pițurcă, la Sport Total FM.

Adrian Mazilu care l-a impresionat pe Cosmin Moți 
 

Cosmin Moți (38 ani), fost jucător al lui Ludogorets, în prezent director tehnic al grupării din Bulgaria, a vorbit despre titlul câștigat de Farul Constanța, lăudând modelul sănătos care se regăsește la echipa lui Gheorghe Hagi. 

"Pe Mazilu l-aș lua ieri, cum se spune! Aș pune pe masă fluierând 4-5 milioane de euro. Am auzit niște lucruri uimitoare despre Mazilu, care mă fac să cred că va reuși să se impună și în fotbalul mare. E vorba despre atitudine, felul cum se pregătește, chestiuni din teren, din familie. Are și fizic, și mentalitate pentru a avansa spre ligile importante din Europa", a spus acesta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!