Noua ”perlă” de la CFR Cluj! Jucătorul care a debutat cu gol în naționala U21 îi transmite un mesaj lui Petrescu

daniel birligea CFR Cluj Echipa nationala U21 Nationala U21 Daniel Birligea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 08:35
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 08:35

România U21 s-a impus în fața Finlandei U21, cu scorul de 2-1, într-o partidă amicală disputată pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Elevii lui Florin Bratu au fost conduși până în minutul 87 și au reușit să întoarcă rezultatul în ultimele minute de joc. Daniel Birligea a marcat golul care a readus România în joc, urmând ca David Miculescu să aducă victoria în minutul 91.

Atacantul lui CFR Cluj, transferat în iarnă de la Teramo, pentru 100.000 euro, a fost extrem de fericit după ce a debutat cu gol la echipa națională și așteaptă să devină om de bază și la CFR Cluj.

Daniel Birligea, fericit după debutul cu gol la naționala României U21

"Emoționant, foarte emoționant. Să debutezi cu gol e visul oricărui copil. Stadionul perfect, echipa a jucat foarte bine, am luptat până în ultima secundă și suntem fericiți. În ianuarie am venit la Cluj și mai am să mă acomodez, am cunoscut echipa, nivelul. Luăm totul cu fericire și dăm totul până la sfârșit", Daniel Birligea, la finalul victoriei cu Finlanda U21.

România U21 este deja calificată la EURO 2023 din postura de țară gazdă, alături de Georgia. Turneul final se va disputa în perioada 9 iunie - 2 iulie.

Pentru România U21 urmează un nou meci de pregătire, cu Maroc, la Rabat, marți, de la ora 17:00.

Florin Bratu, mulțumit de elevii săi

Selecționerul Florin Bratu și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea arătată în repriza secundă și a subliniat că elevii săi trebuie să trateze cu multă seriozitate partidele amicale, chiar dacă România U21 este deja calificată la EURO 2023.

"După o primă repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cred că am reușit. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine și au marcat. E mult de muncă, de la ultima acțiune ne lipsește jumătate de echipă, undeva la 7 jucători.

Nu e ușor, dar mă bucur că jucătorii au simțit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu și să accelereze când din punct de vedere fizic nu mai eram la un nivel bun. Felicit adversarul, au făcut un meci bun, interesant, poate ne-au surprins de multe ori, dar pentru mine sunt importante, pe lângă jocul bun și jucătorii care apar, rezultatele pentru a avea o atmosferă bună", a spus Bratu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!