Florin Bratu Echipa nationala under 21 Emil Sandoi FRF MIhai Stoichita Nationala U21

Florin Bratu nu mai e antrenorul naționalei U 21. Ce spune fostul selecționer, declarația lui Stoichiță și cine e favorit pentru a prelua postul

Postul de selecționer al naționalei de tineret este în acest moment vacant, după plecarea lui Florin Bratu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 13:17
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 15:07

Federația Română de Fotbal a anunțat luni după-amiază că Florin Bratu nu mai este selecționerul naționalei Under 21.

"Federația Română de Fotbal și selecționerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, să nu prelungească colaborarea", a transmis azi, pe siteul oficial, Federația Română de Fotbal.

Deși FRF precizează că ”Federația Română de Fotbal și selecționerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, să nu prelungească colaborarea”, antrenorul naționalei Under 21 semnase în august 2021 un contract pe doi ani (mai jos, captura foto de pe site-ul oficial FRF)!

Favorit la postul de selecționer al tineretului este Emil Săndoi, cel care a mai condus naționala Under 21 între 2006 și 2013.

Ce au declarat Mihai Stoichiță și Florin Bratu

”Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa națională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generație, pentru fotbalul românesc, și, în ciuda unor rezultate mai puțin bune, consider că a reușit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său.

Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susținători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că știu că este un antrenor talentat care poate influența în bine cariera multor jucători!”, a explicat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, în timp ce Bratu a declarat, conform site-ului oficial al federației:

”Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoția și energia pe care o ai atunci când ți se cântă imnul României.

Am avut parte de un drum și o experiență frumoase, cu care mă voi mândri mereu. Le mulțumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări și pentru modul în care am lucrat împreună. Avem o generație extraordinară, cu foarte mult potențial, și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final.

Mulțumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naționale și mă bucur că le-am simțit căldura și încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru colaborare și pentru energia pe care a pus-o la dispoziția echipei naționale”.

Foto: frf.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!