Universitatea Craiova încearcă să aducă un fotbalist trecut pe la Lazio! A fost implicat într-un scandal imens

Universitatea Craiova Lazio Manila Joseph Meciurile etapei Universitatea Craiova încearcă să aducă un fotbalist trecut pe la Lazio! A fsot implicat într-un scandal imens
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 10:19
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 10:29

Universitatea Craiova încearcă un super transfer.

Joseph Manila, fost jucător la Lazio, este aproape de Craiova. De altfel, el a fost observat în tribunele duelului dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș. În vârstă de 24 de ani, fotbalistul camerunez va avea o perioadă de probă, anunță Reghecampf.

Minala e un jucător care a venit la noi, va sta săptămâna aceasta și vom decide. Să vedem exact nivelul fizic, vom vorbi cu el, dacă poate să ne ajute pe viitor. De ce nu? E un jucător interesant”, a anunțat antrenorul Craiovei la conferința de presă de după meciul cu Gaz Metan.

  • Universitatea Craiova încearcă să aducă un fotbalist trecut pe la Lazio! A fsot implicat într-un scandal imens

În urmă cu câțiva ani, pe când evolua pentru Lazio, Manila a fost implicat într-un scandal de proporții. Pe când avea 17 ani, în 2014, acesta a fost acuzat că minte asupra vârstei sale și că ar avea în realitate 42 de ani.

Acuzațiile i-au fost aduse datorită filozofiei sale. S-a stabilit atunci că nu a mințit, însă acel scandal îl urmărește și acum.

”Am avut mai multe oportunități de a mă transfera, dar acel scandal m-a ținut pe loc. Am avut șansa să merg la PSG, dar n-a fost să fie. Câteodată oamenii ignoră faptul că sunt un jucător bun și iau în calcul doar acea controversă”, spunea fotbalistul în urmă cu ceva vreme.

Cu excepția lui Lazio, a mai evoluat, sub formă de împrumut, la Bari, Latina Calcio, Salernitana și QD Huanghai. A jucat de 4 ori pentru echipa mare a lui Lazio.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!