VIDEO Experimentul care i-a SOCAT pe americani: ce se intampla cand un barbat alb si unul de culoare incearca sa fure o masina! 

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Ce se intampla cand doi barbati, unul de culoare si unul alb, incearca sa sparga aceeasi masina? 

Rezultatul acestui experiment sunt previzibile, dar triste. Jason Robert, un star de pe Youtube, s-a prefacut timp de 30 de minute ca sparge o masina, insa nimeni nu a intervenit. Au trecut oameni pe langa el, dar nimeni nu s-a sesizat. Mai mult, o masina a politiei trece pe langa el, dar nu observa nimic. 

Dar cand colegul sau de emisiune de culoare incearca acelasi lucru, situatia se schimba imediat. Doua minute a durat pana cand un politist apare la fata locului si ii cere sa treaca la zid. 

In SUA, in 2011, 64% din furturile de masini au fost comise de oamenii de culoare alba, in timp ce 33,9% erau de culoare. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies